top of page

TEKIJÄ

TOIVEIDEN TOTEUTTAJA

Olen Annika Toiviainen, turkulainen sisustusartesaani ja rakennusinsinööri Toive Designin takana. Intohimoinani ovat sisustus, luovuus ja asunnot, sekä niiden sisältämät mahdollisuudet. Ammatissani sovellan tekniikkaa ja luovuutta. Nämä täydentävät toisiaan jokaisessa projektissa.

Työurani on painottunut pintamateriaalien, rakenne- ja tekniikkamuutosten sekä asiakkaiden palvelemisen parissa. Olen toiminut vuosia alalla. Kehitän itseäni ja osaamistani jatkuvasti seuraamalla sisustustrendien kehitystä, tutustumalla uusiin tuotteisiin, sekä kouluttautumalla lisää. Olen erittäin kiinnostunut arkkitehtuurista ja toiveissa olisi vielä myöhemmin kouluttautua rakennusarkkitehdiksi.

Kohtaan asiakkaan yksilönä ja pyrin auttamaan häntä asiassa mahdollisimman avoimesti, monipuolisesti ja henkilökohtaisesti toiveita ja kotia kunnioittaen. Näkemykseni mukaan koti tehdään itselle, ei vieraita varten. Kodin tulee olla toimiva ja persoonallinen jotta siellä on asukkaan mahdollisimman mukava ja hyvä olla.

annikatoiviainen.jpeg

Tietotaidollani saan koottua toimivan ja hyvän kokonaisuuden, joka on myös kaunis ja kutsuva. Jokainen asiakas muuttaa työn erilaiseksi omilla haaveillaan, toiveillaan ja persoonallaan. Tämän vuoksi rakastan työtäni ja sitä, kuinka projektit vaativat minultakin monipuolisuutta ja avoimuutta. Työskentelyäni kuvaa, etten mene sieltä missä aita on matalin. Käännän kaikki kivet jotta löydän etsimäni tai parhaan mahdollisen toimivuuden projekteissa. Lisäksi olen joustava ja kanssani on helppo työskennellä.

Olipa projektisi millainen tahansa, keskustelen siitä mielelläni kanssasi ja suunnittelen sen sinulle. Odotan innolla uusia haasteita joten laita viestiä tulemaan jo tänään. 

 

Toive Design tekee toiveistasi totta!

YHTEYS
bottom of page