top of page
Search
  • Toive Design

Uusi vuosi ja laajentunut palvelutarjonta


Hyvää uutta vuotta 2020 kaikille!

Haluan vuoden aloitukseksi jakaa kanssanne jännittävän ja innostavan palvelutarjonta uudistukseni.


Aloitin lokakuussa Pinjasto Oy:n, eli tuttavallisemmin Saari-keittiöiden riveissä projektivastaavana. Tämä muutos mahdollistaa oman yritykseni monipuolisemman toiminnan ja laajennankin tarjontaa enemmän työmaan aikaisiin toimintoihin. Uutuuksina tarjoan materiaalivalintojen ja asukasmuutosten projektiohjausta, työmaaseurantaa, puutelistausten tekemistä sekä asiakastilaisuuksien suunnittelua ja järjestämistä. Näistä moni sopii rakentamisen kanssa työskenteleville yrityksille, mutta muokattuna erittäin hyvin myös kuluttajille.


Avaanpa käsitteitä hieman:

Projektiohjaus on kohdistettu yritysasiakkaille. Sen tarkoituksena on sujuvoittaa, yhtenäistää, mahdollistaa monipuolisempi sekä parempi projektikokonaisuus materiaalivalintojen ja asukasmuutosten kannalta. Kun rakentajalla on hyvä ja selkeä projektinhallinta, tulee kaikki asiat varmasti huomioitua sekä kaikkia asiakkaita palveltua hyvin ja tasapuolisesti.

Työmaaseuranta sopii kaikille asiakkaille, sillä sen sisältö ja tapa muokkautuu projektin mukaan. Siihen kuuluu mm. aikataulun ja suunnitelmamuutosten oikeanmukaisen tekemisen seuranta. Kaikki työmaat tarvitsevat seurantaa, vain tapa ja laajuus vaihtelee projektin suuruuden mukaan.

Puutelistausten tekeminen on nimitys yritysasiakkaille siitä mistä kuluttajille puhutaan asukastarkastuksena. Tämä tarkoittaa virheiden ja puutteiden tarkastamista asunnosta ennen kuin se otetaan käyttöön. Tarkastuksia on usein kaksi, ensimmäisessä listataan kaikki löytyvät puutteet ja toisella käynnillä katsotaan, että ensimmäisen tarkastuksen havaitut puutteet on korjattu.

Asiakastilaisuuksien suunnittelu ja järjestäminen on taas suunnattu palvelemaan yritysasiakkaita. Tilaisuus voisi olla vaikkapa uuden kohteen lanseeraus, sisustusmateriaalien esittelytilaisuus, harjannostajaiset, käytönopastus tai kanta-asiakkaiden cocktailtilaisuus.

Sisustussuunnittelun ja sen eri osa-alueiden on tarkoitus olla isoimpana osana yritystäni jatkossakin, mutta te asiakkaat tietenkin määrittelette ja muokkaatte toimintaani toiveillanne, tarpeillanne ja toimeksiannoillanne.


Toivottavasti uusi vuosi kohtelee meitä kaikkia hyvin ja on menestyksekäs kullekin omien tarpeiden mukaisesti. Pysythän kuulolla kun kerron vuoden edetessä lisää projekteista, suunnitelmista, yhteistyöstä ja sisustusvinkeistä. Voit seurata minua täällä nettisivuilla, Facebookissa sivulta Toive Design ja Instagramissa @toivedesign.


Ensikertaan!36 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page