top of page
Search
  • Toive Design

Toive Design, mikä?

Toive Design, yhden naisen sivutoiminen yritys joka tekee sisustussuunnitelmia, stailauksia ja konsultointia. Siinä se tiivistettynä yhteen lauseeseen. 

Perustin Toive Designin helmikuussa 2018 monen vuoden pohdinnan jälkeen. Nyt elämän tasaantuessa tunsin oikean hetken koittaneen. Minulle yritykseni on keino päästää toiveeni valloilleen. Toive, jossa teen erilaisille ihmisille heidän tarpeidensa mukaisia koteja. Toive, jossa pystyn päästämään luovuuteni valloilleen. Toive, jossa luon jotakin aitoa ja uniikkia jokaiselle teistä.

Teen yritykseni kautta pääsääntöisesti sisustussuunnittelua. Se voi kattaa kaiken pintamateriaalien valinnasta sohvalla olevien tyynyjen asetteluun. Siitä voidaan kuitenkin toteuttaa myös vain osakokonaisuus kuten sommittelu-, väri- tai keittiösuunnitelma. Jokainen asunto, asiakas ja toive on erilainen, siksi tarjoan monipuolista palvelua sitä tarvitseville.


Sisustussuunnittelun lisäksi teen myös huoneistojen stailauksia. Asunnon stailaus myyntihetkellä luo asiakkaalle parhaimman käsityksen asunnosta ja sen potentiaalista. Stailauksia voi tehdä myös esimerkiksi juhlien yhteydessä, mutta se on selkeästi harvinaisempaa.


Toive Design tarjoaa lisäksi rakentamisen sekä remontoinnin suunnittelu- ja konsultointipalvelua. Suuri intohimoni ja merkittävin harrastukseni on asuntopohjien suunnittelu. Suunnittelen pääsääntöisesti omakotitaloja sekä mökkejä, mutta myös rivi- ja paritaloja tulee toisinaan piirrettyä. Uudistuotannon saralla teen pientalojen lisäksi kerrostaloasuntojen muutossuunnittelua.


Remonttipuolella keskityn pääsääntöisesti pintaremontteihin, mutta konsultoin myös rakenteiden osalta tietotaitoni rajoissa. Remonteissa mielekkäimpiä töitä ovat keittiö- ja pintamateriaalimuutokset sekä toimivuuden parantaminen erilaisilla ratkaisuilla. Kun vanha talo saa uudet asukkaat, tulee sitä koti vasta kun kokonaisuus toimii ja miellyttää.

Yritykseni on minulle sivutoimista työtä. Olen päivätöissä suuremmassa rakennusalan yrityksessä tekemässä materiaalivalintoja ja asukasmuutoksia. Toive Design on vasta taipaleensa alussa ja toivon sen yhdessä teidän kanssanne saavuttavan jotakin suurta ja merkittävää.


Toive Design tekee toiveistasi totta!


4 views0 comments

Comments


bottom of page